Botox – Botulinumtoxin

Vi erbjuder behandling med botox mot rynkor och fina linjer. 

Vad är botox?

Botulinumtoxin typ A / Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att minska rynkor, korrigera fina linjer. Vanliga behandlingsområden är rynkorna i pannan, argrynkan och kråksparkar kring ögonen. Man kan även använda Botox i medicinskt syfte, så som vid behandling av migrän, spänningshuvudvärk, tandgnissling och svettbehandling.

Blåmärken, svullnader och huvudvärk betraktas som vanliga biverkningar och försvinner oftast inom 1 vecka Men det finns andra komplikationer som har en längre påverkan. Om Botox inte injiceras korrekt eller om eftervården inte sköts enligt rekommendationer kan det oavsiktligt sprida sig till andra muskler i ditt ansikte och orsaka ex hängiga ögonlock.

Resultatet av din behandling syns optiskt efter ca 1 vecka i vissa fall kan det ta upp till 14 dagar och varar 3-6 månader. Därefter bör behandlingen upprepas.

När ska jag avstå botox?

Du bör inte injiceras om du är överkänslig mot botulinumtoxin, lider av muskelsjukdomar, använder antibiotika av aminoglykosidtyp, spektinomycin eller andra läkemedel som påverkar nervsignalen i musklerna. Du bör inte behandlas under graviditet eller amning. Har du en infektion vid det planerade injektionsstället ska du avvakta tills den är läkt.

Fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Botox 1 Zon

Botulinum toxin reducerar rynkor – mimik och ger ett piggare intryck. Behandla ett område ex panna, kråksparkar, bekymmersrynka

30 min 2,500,00 kr

Botox 2 Zoner

Botulinum toxin reducerar rynkor – mimik och ger ett piggare intryck. Behandla 2 områden ex panna, glabella, kråksparkar, platysma

30 min 3,100,00 kr

Botox 3 Zoner

Botulinum toxin reducerar rynkor – mimik och ger ett piggare intryck.
Behandla 3 områden ex panna, glabella och ”skratt rynkor”

30 min 3,700,00 kr

Botox – Masseter ( Tuggmuskeln)

Vår käkmuskeln som heter Masseter är vår starkaste muskel i ansiktet. Muskeln gör att vi kan tugga genom att pressa våra tänder mot varandra. Denna muskel är anledningen till tandgnissel och spänningar i käkpartiet vilket kan leda till huvudvärk och nedslitna tänder.
Den starkaste muskeln i ansiktet är vår käkmuskel som heter masseter. Denna muskel gör att vi kan tugga vår mat då den pressar våra tänder mot varandra. Har man en för aktiv muskel kan detta leda till besvär som tand gnissel och spänningar i käkpartiet vilket kan leda till bland annat huvudvärk och nedslitna tänder. De som har en väldigt aktiv käkmuskel brukar ha ett mer fyrkantigt ansikte. Med Botox kan man både behandla tandgnisslet och spänningar i käkpartiet samt få mer avsmalnat och V-format ansikte.

40 min 3,900,00 kr

Hyperhidrosis – överdriven svettning armhålor

Denna behandling bokar du om du vill få hjälp med svettningar under armarna.
Du behandlas med Bocouture som är det renaste toxinet på marknaden fritt från komplexa proteiner.

60 min 4,800,00 kr