Hem 9 Hudvårdsbehandlingar 9 Fire & Ice behandling

Fire & Ice behandling

Det här är Fire & Ice

Fire & Ice är en kraftfull och lyxig behandling som ger synliga och långsiktiga förbättringar av hudens struktur och utseende. Det är en intensiv ansiktsbehandling som snabbt och säkert förnyar hudens yta, utjämnar och stramar upp, reducerar fina linjer och rynkor, mjukgör och underlättar cellförnyelse och ger din hud den lystern som den förtjänar. Fire & Ice behandling innehåller potenta ingredienser för orenheter, pigmenteringar och anti-aging.

Hur går behandlingen till?

Vi startar med en grundlig rengöring av huden där efter appliceras Resurfacing Masque som exfolierar och återupplivar huden med en blandning av potenta fruktsyror, vitaminer och antioxidanter. Efter ett par minuter tvättas masken av och Rejuvanating Masque appliceras. Rejuvanating Masque verkar lugnande och återfuktande med hjälp av hyaluronsyra, aloe vera och grönt te extrakt.

Hur ser jag ut efteråt?

En viss rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen, detta är övergående och brukar har lagt sig inom 1-2 timmar. Huden är kraftigt återfuktad och du har ett nytt liv och glow i huden.

Det är inte för intet som Fire & Ice är en populär behandling inför röda mattan i Hollywood.

Hur ofta bör jag göra behandlingen?

Fire & Ice passar utmärkt för dig som önskar en quick fix inför festen eller ett särskilt tillfälle. Din hud kommer få en lyster och glow utöver det vanliga. Har du däremot ett specifikt problem som du vill förbättra krävs en kur på 3-6 behandlingar med 14 dagars intervall för ett mer långsiktigt resultat.

Före behandling

Du får inte vara gravid eller ammande. Äter du isotretinoin mot acne så bör det gå minst 6 månader efter avslutad kur innan du kan utföra behandlingen. Har du en aktiv rocacea eller en utspridd perioral dermatit bör du också undvika denna typ av behandling.

Efter behandling

Efter en Fire & Ice behandling bör du vara försiktig med solen i drygt en vecka och du bör vara extra noga med solskydd under denna perioden.

Fire & Ice Behandling
50 min, 1.195 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!