Hem 9 Injektionsbehandlingar 9 Fillerbehandling

Fillerbehandling

Vill du återskapa förlorad volym, släta ut rynkor förstärka ansiktsdragen då är fillers något för dig. Fillers används främst i ansiktet, kindben, insjunkningar under ögonen, näsa, käkvinkel, haka, återställande av volym runt tinning och panna och såklart läpparna som med åren tappar volym.

Hyaluronsyra finns naturligt i hud och leder och med åren minskar produktionen och därmed hudens elasticitet. Filler som innehåller hyaluronsyra används för att på ett naturligt sätt ge huden extra mycket fukt och spänst. Det som skiljer olika fillers åt är bland annat mängden hyaluronsyra som finns i och hur BDDE är tillsatt. BDDE är ett ämne som tillsätts för att undvika att hyaluronsyran bryts ner för fort i din kropp.

Före behandling
Hos mig får du alltid en konsultation före en fillerbehandling. Här ger jag dig min professionella bedöming på vad jag tror ger bäst resultat. Du får ett kostnadsförslag och efter konsultationen har Du 48 timmars betänketid innan behandlingen kan påbörjas. Konsultationen är kostnadsfri.
Efter behandling

Efter din behandling med filler kan du vara lite svullen och öm vilket kan hålla i sig g 24-48 timmar. Undvik att röra eller massera det behandlade området och avstå träning och bastu de närmaste 48 timmarna. Använd inget makeup eller krämer på det behandlade området i 24 timmar för att minska risken för infektion. Är du ute i sol använd solskyddsfaktor och undvik extrem kyla.

När ska jag avstå fillers?
Är du gravid eller ammar får du vänta med fillers likaså om du har sår/inflammation, infektion i det område som ska behandlas ex herpes. Dom vanligaste biverkningarna är svullnad, rodnad och ömhet. Dessa lägger sig efter några dagar.

Du måste ha fyllt 18 år för att få behandlas med filler.

Jag arbetar bara med CE märkta kvalitetsfillers och mitt mål är att erbjuda dig säkra och högkvalitativa produkter så att du kan känna dig trygg med din behandling hos mig.

Tear Through
60 min 3.400 kr
Kindkontuering 2 ml
50 min 6.500 kr
Belotero Lips Contour 0,6 ml
30 min 2.600 kr
Belotero Lips Shape 0,6 ml
30 min 2.600 kr
Läppar fillers 1 ml
50 min 3.400 kr
Påfyllning läppar 1 ml
50 min 3.200 kr
Nasolabialaveck 1 ml
60 min 3.400 kr
Käklinje 1 ml

60 min 3.400 kr

Mungipor/Marionettlinjer

50 min 3.400 kr

Radiesse Kroppsbehandling hals, händer eller dekolletage

50 min 5.500 kr

Radiesse 1,5 ml

50 min 5.500 kr

Radiesse 3 ml

50 min 8.900 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!