Hem 9 Injektionsbehandlingar 9 PRP – Hår, Underliv kvinna (Vaginova) och Hud

PRP behandling

PRP står för Platelet Rich Plasma (eller blodplättrik plasma) och är en bio föryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer.

Vad är PRP?

PRP är en behandlingsmetod som under flera år använts i både idrottsmedicin och ortopedi. Med PRP behandlingar får man nytt liv i hud och hårbotten. En metod som ger slätare hud.

Vad används PRP till?

PRP har flera användningsområden och vi jobbar främst med hårbotten och underliv kvinna.

Hur lång tid tar en behandling?

Cirka 45 minuter.

Hur många behandlingar behöver jag?

Inför varje behandling tar jag fram en individuell plan som är anpassad efter dig. Generellt rekommenderar jag 1-3 behandlingar per år med cirka 10 veckor mellan varje behandling.

PRP underliv kvinna

VAD GER PRP FÖR RESULTAT I UNDERLIVET HOS KVINNOR?

 • Ökad känsel i underlivet vilket leder till aktivering av nerver som bidrar till lättare förmåga att uppnå orgasm samt gör den kraftfullare.
 • Minskar smärta vid samlag.
 • Minskar urininkontinens.
 • Föryngrar och återfuktar slemhinnan.
 • Synlig påverkan på Lichen Sclerosus symtom.
 • Minskade klimakteriebesvär.
 • Ökad sexlust.
 • Uppstramning av slidväggen samt muskulaturen.
 • Minskat behov av glidmedel och östrogenpreparat.

VAD BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ FÖRE/EFTER BEHANDLING?

FÖRE behandlingen behöver du inte tänka på någonting alls, kom nyduschad och ren.
EFTER behandlingen ska du undvika sex samt bastu och bassängbad 1v efter behandling.
De som EJ kan genomföra denna behandling är personer med:

 • Blödarsjuka.
 • Blodsjukdomar.
 • Cancerdiagnos som är under behandling (strålning och cellgifter).
 • Blodcancersjuka.

Tänk på PRP som läkande och återuppbyggande. PRP i koncentrerad form utvinns genom att centrifugera ca 20ml av patientens blod. PRP injiceras sedan med en fin nål i behandlingsområdet.Det är inte så allvarligt som det låter. En effektiv bedövningskräm och patienten känner i det närmaste ingenting.

Oftast räcker 1-2 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. För stressinkontinens och lichen sclerosus kan det krävas upp till 5 behandlingar.

1 behandling 3500kr.
3 behandlingar 8925kr (15% rabatt).
6 behandlingar 15750kr (25% rabatt)

PRP håravfall

PRP används effektivt för att öka hårväxt och skapa bättre kvalitet på ditt hår. Behandlingen innebär att vi tar ett blodprov som vi centrifugerar för att utvinna plasma. Plasma innehåller de tillväxtfaktorer som aktiverar hårsäckarna och ger dig ett friskare hår.

Behandlingen startar som en kur x 3. Efter 6 månader görs en underhållsbehandling alternativt ytterligare behandlingscykel.

Pris kur x 3 är 7750kr.

PRP hud

PRP – ”The vampire treatment” hud

PRP har blivit känt som ”the vampire treatment” eller vampyrmetoden. Egentligen är det en förkortning för Platelet Rich Plasma och är den mest naturliga injektionsbehandling du kan genomföra då det är din egen plasma som injiceras. Den läkande kraften i plasman är känt både inom idrottsmedicin och ortopedin.

Vanligast är att utföra behandlingen mot håravfall och tunnhårighet då tillväxtfaktorerna i plasman ökar både antalet hårfoliklar och kvalitén på håret. Behandlingen har även blivit populär för att stimulera skäggväxt. Det går dock att använda PRP på hela kroppen i syfte att förbättra hudkvalitén i form av ökad spänst, bättre återfuktning och minska fina linjer.

Behandlingen startar med att vi bedövar det område som ska behandlas med lokalt verkande kräm. Därefter tas ett venöst blodprov. Ditt blod centrifugeras sedan för att plasma ska kunna utvinnas. Slutligen desinficeras området och plasman återinjiceras. Eftersom plasman är 100% kroppsegen är biverkningarna få och riskerna låga.

Hur många behandlingar som behövs är individuellt. Det beror på dina förutsättningar och önskat resultat. En grundregel är dock att PRP startar som en kur x 3 för behandling av hår och hud. Vid behandling av ärr eller strier behöver man ofta en längre behandlingskur. Efter 6 månader genomförs en underhållsbehandling eller en till kur beroende på önskat resultat.

Pris kur x 3: 7750kr

VAGINOVA – Underliv kvinna

60 min, 3.500 kr

PRP Hud – Enskild behandling hud

60 min, 3.100 kr

PRP – Håravfall

60 min, 3.200 kr

PRP – ”The vampire treatment” hud

60 min, 3.200 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!