Hem 9 Injektionsbehandlingar 9 Skinbooster behandling

Skinbooster

Förändra huden från insidan.

Vad är Skinbooster?

En behandling som bygger upp huden, förbättrar elasticiteten, strukturen och ger huden en ökad naturlig lyster, piggare utseende, spänst och jämnare hudton. En tunnflytande filler som injiceras i huden.

BELOTERO® Revive kan injiceras kontinuerligt och återfuktar huden inifrån med dess unika dubbelt korslänkade hyaluronsyra och glycerol. Samtidigt tillför fillern en liten korrigerande volym som naturligt återställer områden du önskar. På detta sätt återuppbyggs din huds elasticitet, fasthet och glöd inifrån. Glycerolet i produkten förbättrar hudtonen genom att naturligt binda mer fukt, vara antiinflammatoriskt samt dämpa rodnad.

Fördelar med Skinbooster!

Det finns kliniska studier som visar en långvarig effekt av en behandlignskur med Skinbooster såsom förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter första behandlingen.

Biverkningar

Det är ovanligt med biverkningar vid en behandling med Skinbooster. Svullnader kan förekomma men ofta lägger sig dessa inom på kort tid.

Hur går behandlingen till?

Restylane® Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att återföra fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, vilket är det som förloras när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare och mer elastisk ut, med mer lyster. Passar utmärkt för att stärka känsliga och utsatt hud på hals, dekolltage och händer samt områden med acneärr. Du kan även behandla öronsnibbar och ytliga små linjer. Vanligtvis behandlar man vid 2-3 behandlingstillfällen med 2-4 veckors mellanrum för att återställa elasticiteten och slätheten hos din hud.

Hur många behandlingar behövs?

För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 4 veckors intervall, men antalet injektioner med BELOTERO® Revive beror mycket på din hud och vad du vill uppnå med behandlingen.

Före behandling

Avstå från antikoagulerande läkemedel med acetylsalicylsyra, omega 3 etc. Området som du ska behandla ska vara fritt från sår eller inflammationer.

Är du gravid eller ammar och under 18 år ska du inte behandlas med Skinbooster.

Efter behandling

Undvik ansträngande fysisk aktivitet och bastubad 24-48 timmar efter behandling.

SKIN QUALITY BOOSTER

45 min, 2.500 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!