Hem 9 Kroppsbehandlingar 9 Fettfrysning

Fettfrysning / Cryolipolysis

Effektiv fettreduktion

Fettfrysning (även kallad Cryolipolysis) med Z- Lipo är en vetenskaplig bevisad metod för att reducera antal fettceller i det behandlade området. Envisa fettdepåer på kroppen ex under hakan, på magen, in och ut sida lår och kärlekshandtag kan vara svårt att få bort även med bra kost och träning. Fettfrysning är ett icke kirurgiskt alternativ till att få bort dessa.

Hur går en behandling till?

Med Z-lipo fryser vi ned behandlingsområdet till -10 grader, kylan skadar fettcellerna, fettsyrorna inne i fettcellen kristalliseras vilket leder till naturlig celldöd. Kroppen transporter bort de eliminerade fettcellerna på naturlig väg, en process som fortsätter upp till 3-6 månader efter behandling och så lång tid tar det innan man kan se det slutgiltiga resultatet.
Men redan efter 4-6 veckor kan man märka av en förändring och några kan se resultat redan efter 2-3 veckor.

Hur många behandlingar behövs?

För bästa effekt rekommenderas 2-3 behandlingar på samma område men minst 8 veckors mellanrum, och för att öka effekten ytterligare rekommenderas kolhydratfattig kost och daglig motion. Exakt hur mycket som kommer att försvinna kan vi inte förutse eller garantera, allt beror på hur mottaglig din kropp är men i genomsnitt upp till 20% av fettcellerna i det behandlade området kommer att elimineras.

När ska jag avstå behandling?

Behandlingen ska inte göras vid följande tillstånd eller diagnoser: Obescitas/Fetma, raynauds sjukdom, Bråck, är gravid eller ammar, svår diabetes, nyopererad, köldallergi/extrem köldkänslig, förämrad leverfunktion, Hepatit C, cirkualtionsrubbningar.

Fettfrysning mini/haka Z-lipo

45 min 3.500 kr

Fettfrysning Z-Lipo (ex hela magen)

120 min 7.200 kr

Fettfrysning Z-Lipo (ex kärlekshantag)

60 min 4.000 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!