Hem 9 Kroppsbehandlingar 9 Kostrådgivning och Inbody vägning

Kostrådgivning och Inbody vägning

Vad är Inbody vägning?

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar sin kroppssammansättning från insidan hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, viserat fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. En InBody analys hjälper dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar, den kan hjälpa dig styra din kost eller träningsplan och du kan följa dina förändringar genom upprepade mätningar.

Hur går Inbody vägning till?

Testet tar ungefär 2-3 minuter och utförs på plats hos oss med hjälp av en InBody bioimpedansmätare. Mätprocessen är okomplicerad där du står utan skor på en plattform och samtidigt håller i två handtag. För att uppnå mest pålitliga resultat bör mätningen helst göras före frukost. Om mätningen görs vid andra tidpunkter på dygnet bör det gå minst två timmar sedan den senaste måltiden. Konsistens är nyckeln för att jämföra resultaten så det är viktigt att skapa liknande förhållanden vid varje mätning. InBody använder inte subjektiv information som kan påverka testresultatet och är därför en pålitlig metod som används i forskning och elitidrott, med en jämförbarhet mot DXA-röntgen på 98%.

Kostrådgivning för dig som funderar över dina kostvanor

Vi träffas vid ett tillfället och går igenom dina kostvanor. Du får enklar tips på vad du kan förbättra med dina kostvanor.

Kostrådgivning för dig som vill ha hjälp att gå ner i vikt

För dig som vill ha hjälp med att förändra din kosthållning för att gå ner i vikt. Första tillfället är ett motiverande samtal där du tillsammans med mig hittar din målbild och där vi lägger upp din plan hur du ska nå dit. Vi går igenom hut dina matvanor ser ut idag och vad som kan förbättras. Jag gör en analys av din matdagbok med Nutritions Data. Du bokar sedan 3 uppföljande tillfällen för personlig coachning där vi följer upp dina framsteg, sätter upp nya mål.
Inbody analys sker första och sista tillfället

Skräddarsytt kostschema

Denna tjänst sker via mail. Efter att du svarat på ett gäng frågor som berör allt från din ålder, längd, vikt, allergier till specifika frågor om dina aktuella kostvanor, aktivitetsnivå och dina mål och det resultat du vill ha. Utifrån det räknar jag ut ditt kaloribehov och näringsbehov för att nå dina mål och få dom resultat du vill ha. Ditt kostschema består av frukost,lunch, middag och mellanmål i 5 dagar under 4 veckor. Kostschemat mailas ut efter 5-7 dagar från det att du svarat på frågorna och skickat dom till mig.

Kostrådgivning för dig som vill ha hjälp att gå ner i vikt

45 min, 2.500 kr

Kostrådgivning för dig som funderar över dina kostvanor
45 min, 495 kr
Skräddarsytt kostschema

10 min, 1.550 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!