Hem 9 Kroppsbehandlingar 9 Medicinsk öron- och näshåltagning

Medicinsk öron- och näshåltagning

Medicinsk håltagning i öron och näsa. (Görs i Kiruna och Gällivare)

Vill ditt barn ta sina första hål i öronen eller vill du kanske ta ett till? Att din håltagning ska bli en trygg och säker upplevelse. Jag är certifierad via Blomdahls® för öron och näshåltagning. Blomdahl ® har lång erfarenhet av håltagning och har tänkt på hela händelseförloppet från håltagning till hur hålen tas om hand efteråt. Men även till vilka smycken som passar bäst i början.
Vi vill kunna erbjuda nickelfria örhängen till alla som tar hål i öronen, därför arbetar vi med utvald titan och plast i rena medicinska kvaliteter.
De smycken som används när du tar hål i örnen med Blomdahl är inga vanliga örhängen. Det är specialdesignade för att hjälpta till med läkningen, och för att du enkelt ska kunna byta till vanliga örhängen efter läknings perioden och väl utvecklade i samråd med hudläkare för att passa alla även dig som redan är allergisk .
När du tar hål i öronen får du med dig Blomdahls skonsamma rengöringsservetter hem efteråt de använder du för att rengöra området runt hålet i örat el näsa morgon och kväll. Finns även att köpa som tillbehör om du behöver flera.

För den som vill erbjuder jag kostnadsfritt återbesök efter 6 veckor.

Under 18 år krävs målsmans närvaro, du ska vara fullt frisk och inte ha några åkommor som gör att man bör avstå från håltagning.

Näshåltagning

30 min, 399 kr

Örönhåltagning 1 hål

40 min, 249 kr

Örönhåltagning 2 hål

40 min, 399 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!