LPG® massage

En mekanisk bindvävsmassage som rensar ut slaggprodukter för en slätare och jämnare hud med tydligare konturer.

LPG® kroppsbehandlingar med Alliance

Tillsammans går vi igenom dina problem och önskemål. Jag rekommenderar sedan lämplig behandling baserat på vad vi kommit fram till. Jag berättar även om fördelar, eventuella risker, vilket resultat du kan förvänta dig och kostnad för behandling. Injektionsbehandlingen kan ibland utföras i direkt anslutning om man vill och om tid finns. Bestämmer man sig för behandling så dras kostnaden för konsultationen av vid utförd behandling.

Vad är LPG? 

LPG är en bindvävsmassage som rensar kroppen på slaggprodukter. Metoden stimulerar kroppens återhämtning och har länge varit populärt bland idrottare.

Vem passar metoden för? 

LPG passar de allra flesta. Har du celluliter kommer du snabbt se resultat.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

LPG Avslappnande massage

En avslappnande kroppsmassage med LPG

45 min 800,00 kr

LPG Lipomassage med Endermologie®

En metod som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”stuss” och lår. Slapp hud stramas upp, och metoden är effektiv vid behandling av så kallade ”ridbyxlår”. LPG Lipomassage med Endermologie® är en mycket skön bindvävsmassage.

Behandlingen är mycket avslappnande och helt smärtfri. Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 ggr. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kurer och varje kur består av 14-20 behandlingar. Den kan vara lämpligt att behandla ofta i börja, helst 1-2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas 1-2 ggr/månad.

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod, där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket. På så sätt öppnas blod och lymfkärl upp i huden och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång och då minskas eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här.
Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner med urinen.

45 min 800,00 kr

LPG Liftmassage®

LPG Liftmassage® behandling förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och förstärker uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Fördelar med LPG Liftmassage:

• stramar upp huden
• reducerar fina linjer och rynkor
• förstärker hudens naturliga stöd
• motverkar påsig, trött och glåmig hy
• förbättrar blodcirkulationen och lymfdräneringen
• ökad kollagenstimulering
• tar bort döda hudceller
• ger en smidigare och fastare hud
• slätar ut och stramar upp dekolletage, samt lyfter bysten
• reducerar ärr

Behandlingen är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik, passar alla hudtyper, även den mest känsliga.

Behandlingen kan utföras på lunchen, ingen återhämtningstid, behandlingen kan med fördel användas som komplement till annan ansiktsbehandling.

45 min 800,00 kr