Hem 9 Massagebehandlingar 9 LPG Lipomassage with Endermologie®

LPG Lipomassage med Endermologie®

En metod som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”stuss” och lår. Slapp hud stramas upp, och metoden är effektiv vid behandling av så kallade ”ridbyxlår”. LPG Lipomassage med Endermologie® är en mycket skön bindvävsmassage.

Hur går en behandling till?

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod, där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket. På så sätt öppnas blod och lymfkärl upp i huden och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång och då minskas eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner med urinen.

Hur många behandlingar behövs?

Behandlingen är mycket avslappnande och helt smärtfri. Varje behandling tar ca 35 minuter och resultat kan ses efter 5-8 ggr. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kurer och varje kur består av 14-20 behandlingar. Den kan vara lämpligt att behandla ofta i börja, helst 1-2 ggr/vecka. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas 1-2 ggr/månad.

Med hjälp av LPG kan vi bland annat:

⁃ Öka blodcirkulationen
⁃ Minska svullnad
⁃ Reducera celluliter
⁃ Strama upp huden
⁃ Skapa välbefinnande

LPG Lipomassage med Endermologie®
45 min, 800 kr

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Injektionsbehandlingar

Massagebehandlingar

Hudvård

Kropp

Kropp

Utbildningar

Osäker på vad som fungerar?

Kontakta mig på telefon eller via mejl så informerar jag!