Sunekos

Sunekos är en modern injektionsteknik för att behandla mörka ringar och påsar runt ögonen.

Sunekos behandling

Sunekos är en injektionsbehandling som lämpar sig väldigt bra att behandla området kring ögonen. Injektioner med Sunekos kan behandla mörka ringar under ögonen, rynkor och slapphet i huden både på ögonlock och under ögonen. Man kan även behandla andra områden i ansiktet som är i behov av ökad spänst och elasticitet med Sunekos.

Sunekos har en unik sammansättning av hyaluronsyra och aminosyror och som genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis (huden) som reproducerar både kollagen och elastin. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt utan att förändra din ansiktsform. Sunekos är alltså ingen fillerbehandling som förändrar ansiktets form, men det ger en naturlig volymökning genom att Sunekos påverkar hudens återfuktning, spänst och elasticitet.
För att starta denna process i din hud krävs en kur på 3-4 behandlingar med Sunekos och med ett intervall på två veckor mellan varje behandling. Sunekos håller i snitt sex månader innan man behöver upprepa behandlingen. Men det är också beroende på person och hudkvalitet, men man rekommenderar att göra en Sunekosbehandling var 6:e månad för att underhålla resultatet efter en kur.

Fortfarande frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Sunekos 1 behandling

SuneKos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.
SuneKos stimulerar fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin, två viktiga element för hudens cellförnyelse.
Den är speciellt effektiv på området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar.

Behandlingen utförs som en kur på mellan 3-4 ggr med 1-2 veckors mellanrum, därefter krävs en uppföljande behandling med ca 6 månaders mellanrum.

45 min 1,900,00 kr

SuneKos 3 behandling

SuneKos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans. SuneKos stimulerar fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin, två viktiga element för hudens cellförnyelse. Den är speciellt effektiv på området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar. Behandlingen utförs som en kur på mellan 3-4 ggr med 1-2 veckors mellanrum, därefter krävs en uppföljande behandling med ca 6 månaders mellanrum.

30 min 6,000,00 kr